Gyakran ismételt kérdések

Villa Hotel**** szolgáltatásai

 1. Ágyneműcsere

A hotel legalább 3 naponta, külön kérésre egyéb időpontban is, díjmentesen ágyneműcserét biztosít. Igényét jelezze szobaasszony vagy recepciós kollégánk felé.

 1. Ajándéktárgyak

A hotel bejáratánál található vitrinben lévő ajándéktárgyak megvásárolhatók a recepciós kollégáinktól.

 1. Ajándékutalvány

Lepje meg kedvesét, rokonát, ismerősét a Villa Hotel**** ajándékutalványával. Teendője annyi csupán, hogy www.villahotel.hu oldalon az Ajándékutalvány menüpontra kattint és követi az ott leírt lépéseket. A kiválasztott szállás díjának átutalását követően, az összeg beérkezésével hotelünk a foglaló által kért névre és címre postázza a számlát és a névre szóló ajándékkupont. Külön kérésre postai út helyett elektronikusan küldjük át a nyomtatható ajándékutalványt.

Hasonló módon vásárolhat Krúdy Éttermünkbe is utalványt, ezenkívül személyesen is válthat

– nem névre szóló – 5.000 és 10.000 Ft-os „Meghívókat” barátai részére.

 1. Akadálymentesített szoba

A hotelben kimondottan akadálymentesített szoba nem lett kialakítva, azonban mozgásukban részben korlátozott látogatóink igénybe vehetik földszinti, nemdohányzó szobáinkat, illetve felvonóink segítségével mind az emeleti nemdohányzó szobák, mind az alagsori Szindbád különtermünk megközelíthető.

 1. Állat

A hotel épületébe állat nem hozható be. Megértésüket köszönjük!

 1. Állat-és Növénykert, Vidámpark (Nagyerdei Kultúrpark)

A Nagyerdei Kultúrpark (állatkert, növénykert, vidámpark) a Villa Hoteltől néhány perces sétára, az Ady Endre út 1. szám alatt található.

Állat- és növénykert nyitvatartása (az év minden napján):

 • November 1. – Március 14.             9:00-16:00
 • Március 15. – Április 30. 9:00-17:00
 • Május 1. – Május 31.             9:00-18:00
 • Június 1. – Augusztus 31. 9:00-19:00
 • Szeptember 1. -Szeptember 30.             9:00-18:00
 • Október 1. – Október 31. 9:00-17.00

A Vidámpark március 15. és október 31. között tart nyitva.

Jegyárak:      

3 éves kor alatt ingyenesen látogatható az Állat-és Növénykert.

Felnőtt:                        3.300 Ft

Nyugdíjas:                   2.600 Ft

Gyermek (3-14 év):    2.200 Ft

Diák (14 év felett):      2.500 Ft

Támogatói:                  5.000 Ft

 1. Antiallergén és ergonómai párna

Szállóvendégeink részére – külön kérésre – antiallergén és ergonómiai párnát biztosítunk korlátozott számban, melynek ára 500 Ft/db/éj. Igényüket a Recepción vagy a szobaasszonynál jelezhetik.

 1. Árlista

Szállodánk aktuális árjegyzéke megtekinthető a recepción és a szobákban elhelyezett információs füzet mellékletében.

 1. Asztalfoglalás

Éttermünket a szobai telefonokról a 107-es hívószámmal érheti el vagy személyesen is foglalhat asztalt felszolgáló kollégáinknál. Étlap- és itallap kínálatunkat megtekintheti a www.villahotel.hu oldalon a Gasztronómia menüpont alatt.

 1. ATM automata

A legközelebbi ATM automata (OTP Bank Zrt.) a 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. szám alatt található, a szomszédos Aquaticum Hotel bejáratánál.

 1. Aquaticum Termál-és Élményfürdő
Az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el 100 méterre a Villa Hoteltől****.
A Fürdőközpont valamennyi generáció számára komplex szolgáltatást kínál. Termálfürdő, strand, fedett mediterrán élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, wellness-sziget, thai masszázscentrum, fogászati központ és diétás konyhával rendelkező étterem biztosítja a vendégek felhőtlen szórakozását, kikapcsolódását.
 1. Aquaticum Strand Debrecen

A felújított Nagyerdei Strand a Nagyerdő szívében, a Stadion, a Szabadtéri Színház és a Nagyerdei Víztorony szomszédságában várja kedves vendégeit. A strandon 15 medence, 4 felnőtt csúszda, 3 bébi csúszda és egy 12 méter magas napozóterasz került kialakításra.

 1. Bankkártya

Hotelünkben lehetőség van VISA, Maestro és Mastercard típusú bankkártyával történő fizetésre.

 1. Bejelentkezés

A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (a www.szallas.hu oldalon foglalt vendégeknek és bizonyos csomagajánlatok esetén ez eltérő lehet).

 1. Buszparkoló

Az épület mögötti nyitott parkolónk nem zárja ki buszok parkolását, azonban a vendégek le-és felszállására, a csomagok ki-és bepakolására ideálisabb megoldás a hotelhez vezető bekötőúton parkolni. Ezt követően a busz a parkerdőn kívül díjmentesen parkolhat.

 1. Cipőtisztító

A cipőtisztító berendezés a lobbyban található, amely térítésmentesen igénybe vehető. A berendezéssel lehetőség van sötét és világos színű cipők tisztítására, fényesítésére egyaránt.

 1. Cukrászda

A szállodához legközelebb eső cukrászda, a Mandula Cukrászda az Ember Pál utca 23. szám alatt található.

Telefon: +36 (52) 345 360.

 1. Csomagmegőrzés

Szállóvendégeinknek lehetőségük van – a szobából történő kijelentkezés után vagy korai érkezés esetén a szobába történő beköltözést meglőzően – csomagjaikat megőrzés céljából a recepciós kollégánknak leadni és elhelyezni a csomagmegőrző helyiségben. A szolgáltatás díjmentes.

 1. Debrecen

Debrecen város látványosságairól a Recepción kaphatnak prospektusokat és tájékoztatást.

 1. Esernyő

Esernyőt a recepción tudnak igényelni kaució ellenében.

 1. Ébresztés

Vendégeink a reggeli telefonos ébresztési szolgáltatást a Recepción kérhetik. A szolgáltatás díjmentes.

 1. Élelmiszerbolt

A hotel közvetlen közelében egy Coop élelmiszerbolt található (4028 Debrecen, Simonyi u. 39.),

2perc sétára hotelünktől.

 1. Értékmegőrzés

Valamennyi szobában található szobaszéf, melyben a vendégeink egy tetszőleges kóddal tudják elzárni értékeiket. Igény szerint vendégeink a Recepción is elhelyezhetik értéktárgyaikat, egy elzárt központi széfben. A szolgáltatás térítésmentes.

 1. Etetőszék

Éttermünkben etetőszéket tudunk biztosítani a legkisebb vendégeink kényelmére.

 1. Fénymásolás, szkennelés

Fénymásolásra, szkennelésre a Recepción van lehetőség, a nap 24 órájában. A szolgáltatás díjmentes.

 1. Fürdőköntös

Igény szerint díjmentesen biztosítunk vendégeink részére fürdőköntöst, melyet a recepciós kollégától vagy a szobaasszonytól lehet kérni.

 1. Gyerek étlap

Legkisebb vendégeinket kifejezetten gyermekeknek összeállított választékkal várjuk éttermünkben (húsleves csigatésztával, rántott csirkemell rizibizivel, palacsinta stb.).

 1. Gyermekágy

Vendégeink kérésére díjmentesen gyerekágyat tudunk elhelyezni a szobákban. A gyermekágyak modern, hálós, összecsukható kialakításúak. Használatuk 3 éves korig ajánlott.

 1. Gyógyszertár

A Villa Hotellel szembeni Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel épületében található gyógyszertár minden hétköznap 9:00-18:00-ig tart nyitva, szombaton és vasárnap zárva van.

 1. Hajszárító

A szobáink alapfelszereltségéhez tartozó hajszárítót vendégeink minden fürdőszobában megtalálhatják.

 1. Hátsó ajtó

A hotelhez tartozó parkolóhoz vezető hátsó ajtót minden vendégünk a szobakártyájával tudja nyitni, ez a kijárat szolgál a csomagok praktikus bepakolására, valamint az éjszakai közlekedésre.

 1. Hideg csomag

Korai elutazás esetén (a reggel 7 óra előtt távozóknak) kérésre reggeli hideg csomagot biztosítunk díjmentesen, kérjük, ezirányú igényüket előre jelezzék recepciós kollégáink felé.

 1. Idegenforgalmi adó (IFA)

Idegenforgalmi adó 18 éven felüli vendégeink részére kerül felszámításra (400 Ft/fő/éj). Idegenforgalmi adó mentességről bővebben a szobákban elhelyezett infromációs füzet mellékletében olvashatnak.

 1. Internet

Vendégeink ingyenesen vehetik igénybe vezeték nélküli internet szolgáltatásunkat (Wi-Fi), amely a hotel egész területén elérhető.

 1. Internet-sarok

A lobbyból nyíló helyiségben található számítógépnek köszönhetően hotelünkben azok is térítésmentesen elérhetik a világhálót, akik nem rendelkeznek Wi-Fi hálózat fogadására alkalmas eszközzel. Tisztelettel kérjük, hogy gyermekük csak szülői felügyelettel használja a számítógépet. Megértésüket köszönjük.

 1. Játszótér

A hotel épületétől nem messze, a Békás-tó mellett található játszótér ideális egy kis délutáni kikapcsolódásra. A nagyon aktív gyerekeknek a Sziget-kék elnevezésű tematikus játszóteret ajánljuk. Többek között Szabó Magda meseregényének szereplői és helyszínei elevenednek meg. A Nagyerdő ősfás lombjai között került kialakításra, hotelünktől kb. 5-10 perces sétára (Oláh Gábor utcai Sportcsarnokkal szemben, Nagyerdei körút 19. szám alatt).

 1. Kerékpár tárolási lehetőség

Éttermünk bejárata mellett lehetőség van vendégeink kerékpárjának tárolására, melynek használata díjmentes.

 1. Kijelentkezés

A szobákat az elutazás napján 11 óráig kérjük, szíveskedjenek átadni (a www.szallas.hu oldalon foglalt vendégeknek és bizonyos csomagajánlatok résztvevőinek ez eltérő lehet). Amennyiben a szobákat a kiköltözési határidőn túl, de 16 óra előtt elhagyják, a szobaár 40%-a, 16 óra után a teljes szobaár kerül felszámításra. Késői kiköltözés iránti igényüket kérjük, minden esetben az érkezést megelőzően jelezzék recepciós kollégánk felé.

 1. Kijelölt dohányzó hely

A nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvény módosításáról szóló 2011. évi XLI. törvény értelmében hotelünk valamennyi helyiségében 2012. január 1. napjától tilos a dohányzás. Dohányozni a hotel és az étterem bejárata előtti kijelölt dohányzó helyeken lehet. Megértésüket köszönjük!

40.Kozmetikai termékek

A Recepción lehetőség van kozmetikai- és tisztálkodási cikkek megvásárlására (tusfürdő, fogkrém, fogkefe, borotva, labello).

 1. KrúdyÉtterem

Elegáns kialakítású, 50 fő befogadására képes, klimatizált éttermünk egész évben, a hétfőtől szombatig 11:30-tól 23:00-ig, vasárnap 11:30-tól 21:00-ig tart nyitva. Itallapunkon megtalálhatóak különböző meleg italok, röviditalok, sörök, üdítőitalok és koktélok. Borkínálatunkban helyet kaptak Magyarország legnagyobb bortermelő vidékeinek kiváló borai.

 1. Légkondicionálás

A hotel egész épülete légkondicionált. A szobák egyéni hűtő-fűtő klímaberendezéssel ellátottak.

 1. Lift

Hotelünkben található személyfelvonó, mely az emeleti szobák és az alagsori különtermünk könnyebb megközelíthetőségéért került kialakításra.

 1. Lobby

A szállodai lobbyban lehetőség nyílik kisebb társaságok elkülönülésére, s a szálló- vagy éttermi vendégek kávé- és italfogyasztására is, melyet a Krúdy étteremből szolgálnak fel.

 1. Mágneskártya (szobakártya)

Vendégeink érkezésükkor mágneskártyát kapnak, amely szobakulcsként funkcionál. Az ajtózár kizárólag az adott szobaszámhoz kódolt kártyával nyitható a megfelelő biztonság fenntartása érdekében. A szobaajtó melletti falon elhelyezett dokkolóban található kártya a szoba áramellátására (világítás, tv, hajszárító) szolgál. Kérjük, a zavartalan működés érdekében a kártyát NE távolítsa el!

Ha elhagyják a szállodát, a szobakártyát nem kötelező leadni a Recepción, azonban biztonsági okokból kérjük, vigyázzanak kártyáikra! A kártya elvesztése nem jár anyagi vonzattal. A hátsó ajtón bármikor tudnak a szobakártyával közlekedni. A mágneskártyák az elutazás napján 11 óra után deaktiválódnak.

 1. Mappa(levélpapír,boríték)

A szobában elhelyezett mappa tartalmát vendégeink – igény szerint – díjmentesen használhatják.

 1. Masszázs

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben kialakított Lillavadi Thai Masszázs szalonban minden nap 10-21 óráig kényeztethetik magukat Vendégeink.

Telefon: +36 52/514-179

+36 20/413-5600

Kérésre, recepciós kollégánk egyeztet időpontot a Masszázs szalonnal .

 1. Minibár

Minden nemdohányzó szobában található minibár. Az elfogyasztott termékek ellenértékét legkésőbb a távozás napján, a Recepción tudják kiegyenlíteni.

 1. Mobil telefontöltő

Bizonyos típusú telefonokhoz díjmentesen biztosítunk telefontöltőt, kérjük, további információért forduljon recepciós kollégánk felé.

 1. Mosás-vasalás

Vendégeink igény szerint kérhetik a mosási és vasalási szolgáltatásunkat. A fürdőszobákban elhelyezett mosatási zacskóban elhelyezett szennyest legyenek szívesek a szobaasszonynak átadni vagy a Recepción leadni.

 1. Nemzeti Dohánybolt

A legközelebbi Nemzeti Dohányboltok:

4032 Debrecen Klinikák villamosmegállóban.

Nyitvatartás: H-SZ: 5:30-21:30 V: 8:00-18:00

Debrecen, Nagy Lajos király tér 5.

Nyitva tartás: H-Szo: 6:00-21:00, V: 6:30-16:00

 1. Ne zavarjanak!

A „Ne zavarjanak!” ajtófüggesztő tábla kihelyezésével tudják jelezni a szobaasszonyoknak, hogy aznapra nem kérnek takarítást.

 1. Orvosi ellátás

Orvosi ellátás a 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 98. szám alatt, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában biztosított.

Telefonszám: +36 52/411-600, +36 52/ 255-000

 1. Papucs

Szobapapucsot igény szerint, díjmentesen biztosítunk vendégeink részére, melyet a recepciós kollégáinktól vagy a szobaasszonytól lehet kérni.

 1. Parkoló kártya

Díjmentes parkolást biztosítunk minden vendégünk részére a Villa Hotel**** mögött található kamerával megfigyelt, térköves területen. Amennyiben nem találnak szabad parkolóhelyet, forduljanak a recepciós kollégához. Autóval érkező vendégeink bejelentkezéskor egy parkoló kártyát kapnak, amelyet a gépkocsi szélvédője mögé kell elhelyezni a könnyebb beazonosítás érdekében.

Kérjük kedves szállóvendégeinket, hogy a parkoló kártyát legkésőbb az elutazás napján szíveskedjenek a Recepciós pultnál leadni.

 1. Pénzváltás

Hotelünkhöz legközelebbi pénzváltásra a Debrecen Plázában (4026 Debrecen, Péterfia u. 18.) vagy a Fórum bevásárlóközpontban (4029 Debrecen, Csapó u. 30.) nyílik lehetőség.

 1. Postai szolgáltatás

Szállóvendégeink postaládát a Termálfürdő bejárata előtti villamosmegállóban találnak. A legközelebbi Postahivatal a Klinikák területén, a Nagyerdei körút 98. szám alatt található.

Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-16:00.

 1. Pótágy

A Családi szobánk és a Superior kétágyas szobáink pótágyazhatóak. A pótágy egy szétnyitható kanapé, melyet – méretéből adódóan – felnőtteknek is ajánlunk. Ára: 7.000 Ft/fő/éj, kiemelt időszakban 8.000 Ft/fő/éj.

 1. Projektor és vetítővászon

Rendezvényeink lebonyolításához – igény szerint – projektort és vetítővásznat is biztosítunk, díjmentesen.

59.Rádió
Rádió minden szobában biztosított, televízión keresztül.

60.Recepció

Az év minden napján 24 órás portaszolgálattal, több nyelven beszélő személyzettel várjuk Vendégeinket. Recepciós szolgáltatásaink közé a következők tartoznak: központi széf biztosítása, reggeli ébresztés, csomagmegőrzés, be- és kijelentkezés lebonyolítása, információnyújtás, számítógépes segítség nyújtása, fénymásolás és szkennelés, üzenetközvetítés.

 1. Reggeli

Svédasztalos reggelivel várjuk szállóvendégeinket minden reggel 07:00 és 10:00 óra között. A reggelit a szobaár tartalmazza.

Reggeli kínálatunk nem csak szállóvendégeink számára elérhető. Külsős vendégeink részére a svédasztalos reggeli 2.600 Ft-ért, míg – 1 szabadon választható – meleg reggeli (pl. rántotta, tükörtojás, omlett stb.) 750 Ft-ért fogyasztható el.

62.Sajtó kiadványok

Vendégeink részére minden nap friss magyar nyelvű sajtóanyag (Hajdú-Bihari Napló) áll rendelkezésre a Recepción, ezen felül havi programfüzetek, debreceni kiadványok színesítik a kínálatot.

63.Segélyhívó számok

Mentő (9) 104/ (9) 112

Rendőrség (9) 107

Tűzoltóság (9) 105

A tűz elleni védekezésről és tűz esetén a követendő magatartásról a szobákban elhelyezett információs füzet mellékletében találnak bővebb felvilágosítást (Tűzvédelmi szabályzatban és Tűzriadó tervben).

64.Sportolási lehetőség

A mozgás szerelmesei a Villa Hotel**** közelében található Corpus Fitness szolgáltatásait vehetik igénybe.

Telefon: +36 (52) 450-450.

Cím: 4032 Debrecen Oláh Gábor utca 5.

Nyitva tartás:

 • Hétfő – Péntek: 6:00 – 22:00
 • Szombat: 7:00 -19:00
 • Vasárnap: 8:00 – 20:00

Napijegy (fitness terem/aerobic): 1.990 Ft

65.Számítógépes segítségnyújtás

Recepciós munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésre esetlegesen felmerülő számítógépes problémáik elhárítására.

66.Szauna

Kedves Vendégeink! A szauna átmenetileg nem üzemel. 

A finn szauna a Hotel mögötti Wellness házban található, melyet szállóvendégeink reggel 7:00 és este 21:00 óra között díjmentesen használhatnak. Az 5-6 fő befogadására alkalmas szauna előterében zuhanyzó és mosdó, illetve zuhanydézsa került kialakításra. Kérjük, ezirányú igényüket a tervezett használat előtt 30 perccel jelezzék recepciós kollégánknak, szem előtt tartva, hogy szaunánkat 21 órakor lekapcsoljuk.

 1. Szauna lepedő, törölköző

Wellness házunkat igénybe vevő vendégeink részére költségmentesen biztosítunk szauna lepedőt és törölközőt. Igényüket a recepciós kollégának szíveskedjenek jelezni.

 1. Személyes kívánságok

Igény szerint, külön térítés ellenében teljesítjük vendégeink egyedi kéréseit (pl.: virágcsokor, csokoládé, pezsgő).

69.SZÉP kártya

Hotelünkben és éttermünkben egyaránt elfogadjuk SZÉP kártyáját (K&H, MKB, OTP). SZÉP kártyával az Idegenforgalmi adó (IFA) nem fizethető. Megértésüket köszönjük.

70.Szindbád különterem

A 70 fős Szindbád különtermet ajánljuk családi ünnepségek, rendezvények és céges összejövetelek helyszínéül. Rendezvényekhez – igény szerint – projektort, vetítővásznat, hangosítást biztosítunk.

 1. Szobabekészítés

Minden szoba alapfelszereltségéhez hozzátartozik. A fürdőszobákban található például sampon, tusfürdő és szappan.

72.Szobaszéf
Valamennyi szobában található szobaszéf. A szobaszéfben egy tetszőleges kóddal tudja elzárni értéktárgyait és ugyanezzel a kóddal tudja kinyitni is.

73.Szobaszervíz
Szobaszervíz kérésre díjmentesen áll szállóvendégeink rendelkezésére. Szobaszervíz rendelését a 100-as számot tárcsázva, a Recepció felé tudják leadni vendégeink. Étlap- és itallap kínálatunk a www.villahotel.hu oldalon a Gasztronómia menüpont alatt tekinthető meg.

 1. Szórakozás

Aktuális kulturális, gasztro- vagy könnyűzenei programokról, rendezvényekről, szórakozási lehetőségekről informálódjon recepciós kollégánknál.

75.Szúnyogriasztó

Szúnyogriasztó termékek vannak bekészítve a szobákba, ezen felül kérhetők díjmentesen a recepciós vagy a szobaasszony kollégától.

76.Takarítást kérek

A „Takarítást kérek” ajtófüggesztő tábla kihelyezésével tudják jelezni a szobaasszonyoknak, hogy kezdhetik a szoba takarítását. Amennyiben nem teszik ki a táblát, a szobaasszony automatikusan minden nap 8.00-14.00-ig végez szobatakarítást. Ha nem kérnek takarítást, abban az esetben kérjük a „Kérem, ne zavarjanak” tábla kifüggesztését.

77.Talált tárgyak

A szállodában felejtett tárgyak felől érdeklődjenek a Recepción (+36 (52) 44 22 44).

Kérésre a kisebb talált tárgyakat beazonosítás után, díjmentesen elpostázzuk vendégeink részére, nagyobb értékű csomagok feladása utánvétellel történik.

 1. Társasjáték

Szállóvendégeink részére kellemes kikapcsolódást nyújtanak társasjátékaink (kártyajátékok, póker szett, sakk), melyek költségmentesen igényelhetők a Recepción.

 1. Tartalék párna

Igény esetén plusz párnát tudunk nyújtani szállóvendégeink számára (korlátozott számban). A szolgáltatás díjmentes.

 1. Tartalék takaró

Külön kérésre díjmentesen biztosítunk plusz takarót szállóvendégeink részére. Igényüket a Recepción vagy a szobaasszonynál jelezhetik.

 1. Taxi rendelés

Térítésmentesen kérhető a recepciós kollégától vagy hívható egyénileg: +36 52/444-444.

 1. Telefon

Minden szobában megtalálható, az alapfelszereltséghez tartozik. Használatának díja az aktuális díjszabás szerint kerül felszámításra. Külföldi telefonszámot csak a Recepción található mobilkészülékéről tudnak hívni.

Debrecen körzetszáma: „52”.

In room telephones can not be used for international calls, in this case please contact our Front Office Team. The local phone code of Debrecen is „52”.

 1. Teletext

A szobákban található színes televíziókon a teletext szolgáltatás elérhető, ezen keresztül az aktuális TV programokról is informálódhatnak Szállóvendégeink.

84.Televízió
Minden szobában található az alapfelszereltséghez tartozó színes, távirányítós televízió.

85.Terasz
Éttermünk terasza minden évben, május elejétől október végéig várja kedves Vendégeinket. A teraszon megengedett a dohányzás.

86.Térkép

A recepciós kolléga kérésre díjmentesen ad át Debrecen központjáról térképmásolatot.

 1. Tömegközlekedés (busz/villamos)

Busz

Debrecen aktuális buszmenetrendjét megtekinthetik a www.dkv.hu oldalon. A legközelebbi buszmegálló a debreceni Klinikák előtt található. Vonaljegy váltható a Recepción 400 Ft/db áron.

(6 éven aluliaknak és 65 év felettieknek nem kell jegyet váltani a DKV járatain.) Debrecen belvárosa a hoteltől az 1-es számú villamossal közelíthető meg.

Villamos

A közelben 2 villamosmegálló is található, az egyik a Termálfürdő bejáratával szemben, a másik a Pálma Étterem előtt (utóbbi gyorsabb elérést biztosít a belváros felé). 2 villamos vonal van kialakítva Debrecenben, az 1.számú jár körbe a Nagyerdőn.

Vonaljegy váltható egyrészt a Recepción 400 Ft/db, a hotel közelében található Coop szupermarketben vagy a villamosvezetőnél 500Ft/db áron. (6 éven aluliaknak és 65 év felettieknek nem kell jegyet váltani a DKV járatain.)

88.Törölközőcsere

A kéz- és fürdőtörölközőt, valamint a kádkilépőt a vendég kívánsága szerint, de legalább kétnaponta cseréljük. Kérjük, a környezet védelme érdekében csak akkor dobja a földre törölközőjét, ha valóban indokolt annak cseréje.

89.Varró készlet

Díjmentesen biztosítunk varró készletet Szállóvendégeink részére, ezirányú igényüket jelezzék recepciós kollégáink felé.

90.Varró szolgáltatás

Kisebb varró szolgáltatásokat (pl.: gombfelvarrás) díjmentesen vállalunk a hét minden napján 8.00-14.00 között, jelezze ezirányú kérését a szobaasszonynak.

 1. Vásárlási lehetőség

Nagyobb vásárlásra – többek között – a Debrecen Plázában (4026 Debrecen, Péterfia u. 18.) vagy a Fórum Bevásárlóközpontban (4029 Debrecen, Csapó u. 30.) nyílik lehetőség. Mindemellett bábszínház, további butikok és cukrászda várja a kikapcsolódni vágyókat az ugyancsak a belvárosban található, a Fórum Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában lévő Kálvin téren.

 1. Vendégkérdőív

Minden szobában található Vendégkérdőív, kitöltésével megoszthatja véleményét a Villa Hotelben eltöltött idő alatt tapasztaltakról, a hotel szolgáltatásairól, ezzel is segítséget nyújt szolgáltatásaink fejlesztésében. Személyes adatait természetesen bizalmasan kezeljük. Visszajelzése fontos számunkra. Együttműködését ezúton is köszönjük!

 1. Vonatjegy rendelés

Szállóvendégeink kérésére recepciós kollégánk örömmel közreműködik a belföldi vonatjegyek megrendelésében.

94.WC szűkítő

Kisgyermekek részére, kérésre díjmentesen nyújtunk WC szűkítőt.