Gyakran ismételt kérdések

Ágyneműcsere

A hotel legalább 3 naponta, külön kérésre egyéb időpontban is, díjmentesen ágyneműcserét biztosít. Igényét jelezze szobaasszony, illetve recepciós kollégánk felé.

Ajándékutalvány

Lepje meg kedvesét, rokonát, ismerősét a Villa Hotel ajándékutalványával. Teendője annyi csupán, hogy www.villahotel.hu oldalon az Ajándékutalvány menüpontban lévő táblázatot kitölti. A kiválasztott szállás díját banki átutalással eljuttatja a bankszámlánkra. Az összeg megérkezésével a foglaló nevére, címére postázzuk a számlát, a névre szóló ajándékkupont, valamint a szálloda prospektusát, amelyet így személyesen adhat át.

Hasonló módon vásárolhat Krúdy Éttermünkbe is utalványt, ezen kívül személyesen is válthat nem személyre szabott 5.000 és 10.000 Ft-os Meghívókat debreceni barátai részére.

Akadálymentesített szoba

A hotel nem ajánlott kerekesszékkel érkező vendégek számára, kimondottan akadálymentesített szoba nem lett kialakítva, azonban részben mozgásukban korlátozott látogatóink igénybe vehetik földszinti szobáinkat, illetve felvonónkat, mellyel megközelíthetők emeleti helyiségeink.

Állat

A hotel épületébe állat nem hozható be. Megértésüket köszönjük!

Állat-és Növénykert

A Nagyerdei Kultúrpark a Villa Hoteltől néhány perces sétára, az Ady Endre út 1. szám alatt található.

Nyitva tartás:

 • nyári időszámítás idején 9:00-18:00
 • téli időszámítás idején 9:00-16:00

Jegy árak:    

3 éves kor alatt ingyenesen látogatható az Állat-és Növénykert.

Felnőtt:           1.900 Ft
Nyugdíjas:      1.600 Ft
Gyermek:       1.400 Ft
Családi:          1.500 Ft

Antiallergén és ergonómai párna

Szállóvendégeink részére kérésre, antiallergén és ergonómiai párnát biztosítunk korlátozott számban, melynek ára 500 Ft/db/éj. Igényüket a recepción, illetve a szobaasszonynál jelezhetik.

Asztalfoglalás

Éttermünket a szobai telefonokról a 107-es hívószámmal érheti el, illetve személyesen is foglalhat asztalt felszolgáló kollégáinknál. Étlap és itallap kínálatunkat megtekintheti a www.villahotel.hu oldalon a Gasztronómia menüpontban.

ATM automata

A legközelebbi ATM automata (OTP-s) a 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. szám alatt található, a szomszédos Aquaticum Hotel bejáratánál.

Aquaticum Termál-és Élményfürdő

Vendégeink részére kedvezményes fürdőbelépőt tudunk biztosítani a hotel közvetlen szomszédságában található fürdőbe, melynek díjszabását és a nyitva tartást a www.aquaticum.hu oldalon találják meg részletesen.
A fürdőbelépő egész napra szól és igénybe vehető az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és a Szauna centrum szolgáltatásaira illetve a Termálfürdő és a Szaunavilág szolgáltatásaira egyaránt.

Bankkártya

Hotelünkben lehetőség van Visa, American Express, Maestro és Mastercard típusú bankkártyával történő fizetésre.

Bejelentkezés

A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (a www.szallas.hu oldalon foglalt vendégeknek és bizonyos csomagajánlatok résztvevőinek ez eltérő lehet, 12 óra, illetve 13 óra).

Bowling

Bowlingozásra az Aktív Fitnessben van lehetőség.

Cím: 4027 Debrecen, Füredi út 27. Malompark II. 2. emelet.
Telefon: +36 52/745-620

Buszjáratok

Debrecen aktuális buszmenetrendjét megtekinthetik a www.dkv.hu oldalon. A legközelebbi buszmegálló a debreceni Klinikák előtt található. Vonaljegy váltható a recepción 330 Ft/db áron.

Buszparkoló

Az épület mögötti nyitott parkolónk nem zárja ki buszok parkolását, azonban ideálisabb megoldás a szállodához vezető bekötő úton történő leállás a vendégek ki-és bepakolására, le-és felszállására, majd a busz a parkerdőn kívül díjmentesen parkolhat.

Cipőtisztító

A cipőtisztító berendezés a Lobbyban található, amely térítésmentesen igénybe vehető. A berendezéssel lehetőség van sötét és világos színű cipők tisztítására, fényesítésére egyaránt.

Cukrászda

A szállodához legközelebb eső Mandula Cukrászda az Ember Pál utca 23. szám alatt található.

Telefon: +36 52/345-360

Csomagajánlat

A Villa Hotel érvényes csomagajánlatait megtalálhatják weboldalunkon (www.villahotel.hu), illetve recepciós munkatársunk is segítségükre tud lenni a tájékoztatásban.

Csomagmegőrzés

Szállóvendégeinknek lehetőség van csomagjaikat megőrzés céljából a recepciós munkatársunknak leadni és elhelyezni a csomagmegőrző helyiségben. A szolgáltatás díjmentes.

Debrecen

Debrecen város látványosságairól a Recepción kaphatnak prospektusokat és tájékoztatást.

Ébresztés

Vendégeink az ébresztési szolgáltatást a recepción kérhetik. A szolgáltatás díjmentes.

Élelmiszerbolt

A hotel közelében található egy Coop üzlet (4028 Debrecen, Simonyi u. 39.).

Értékmegőrzés

Vendégeink igény szerint elhelyezhetik értéktárgyaikat a Recepción, elzárt széfben. A szolgáltatás térítésmentes.

Etetőszék

Éttermünkben ingyenesen biztosítunk etetőszéket legapróbb vendégeink részére.

Félpanzió

Vendégeink választhatnak félpanziós ellátást a szállásukhoz. A félpanzió étlapról történő választás, ebéd illetve vacsora formájában, amely minden nap 11:30-23:00-ig vehető igénybe.

A szolgáltatás ára (nem tartalmazza az italfogyasztást):
Felnőtteknek:  4.200 Ft/fő/alkalom
12 éven aluliaknak: 2.100 Ft/fő/alkalom

Fénymásolás

Fénymásolásra a Recepción van lehetőség a nap 24 órájában. A szolgáltatás díjmentes.

Fürdőköntös

Igény szerint díjmentesen biztosítunk vendégeink részére fürdőköntöst, melyet a recepciós vagy a szobaasszony kollégától lehet kérni.

Gyerekétlap

A legifjabbak részére külön gyerekétlapot állítottunk össze Éttermünkben.

Gyermekágy

Vendégeink kérésére díjmentesen gyerekágyat tudunk elhelyezni a szobákban. A gyermekágyak modern hálós, összecsukható kialakításúak. Használata 3 éves korig ajánlott.

Gyógyszertár

A Villa Hotellel szembeni Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel épületében található gyógyszertár minden hétköznap 9:00-18:00-ig tart nyitva, szombaton és vasárnap zárva van.

Hajszárító
A szobáink alapfelszereltségéhez tartozó hajszárítót vendégeink minden fürdőszobában megtalálhatják. Használata díjmentes.

Hátsó ajtó

A parkolónkhoz vezető hátsó ajtót minden vendégünk a szobakártyájával tudja nyitni, ez a kijárat szolgál a csomagok praktikus bepakolására, valamint az éjszakai közlekedésre.

Hidegcsomag

Korai elutazás esetén (a 7 óra előtt távozóknak) kérésre reggeli hideg csomagot biztosítunk díjmentesen, igényüket előre jelezzék recepciós munkatársunk felé.

Idegenforgalmi adó

Idegenforgalmi adó 18 éven felüli vendégeink részére kerül felszámításra, melynek értéke 400 Ft/fő/éj.

Internet

Vendégeink ingyenesen vehetik igénybe vezeték nélküli internet szolgáltatásunkat, amely a hotel egész területén elérhető. Az internet szolgáltatás biztonságáért felelős jelszó: almafa50.

Internet-sarok

A Lobby-ból nyíló helyiségben található számítógépnek köszönhetően hotelünkben azok is térítésmentesen elérhetik a világhálót, akik nem rendelkeznek WiFi hálózat fogadására alkalmas eszközzel. Tisztelettel kérjük, hogy gyermekük csak szülői felügyelettel használja a számítógépet! Megértésüket köszönjük!

Játszótér

A hotel épületétől nem messze, az étterem bejáratától balra található a Békás-tó, valamint a Kerekerdő Élménypark, mely ideális egy kis délutáni kikapcsolódásra, azonban a nagyon aktív gyerkőcöknek az Ötholdas Pagony elnevezésű játszóteret ajánljuk, mely kb. 5-10 perces sétával érhető el (Oláh Gábor utca).

Jegyrendelés

Szállóvendégeink kérésére recepciós kollégánk megrendeli a belföldi vonatjegyeket.

Kerékpár tárolási lehetőség

Éttermünk bejárata előtt lehetőség van látogatóink kerékpárjának tárolására, melynek használata díjmentes.

Kijelentkezés

A szobákat az elutazás napján 11 óráig (a www.szallas.hu oldalon foglalt vendégeknek és bizonyos csomagajánlatok résztvevőinek ez eltérő lehet, 12 óra, illetve 13 óra) kérjük, szíveskedjenek átadni. Amennyiben a szobákat a kiköltözési határidőn túl, de még 16h-ig elhagyják, a szobaár 40%-a, 16h után a teljes szobaár kerül felszámításra! Amennyiben a késői kiköltözést választják, kérjük, minden esetben az érkezést megelőzően jelezzék!

Kijelölt dohányzó hely

Hotelünk valamennyi helyiségében TILOS a dohányzás a 2012. január 1-jétől életbe lépett a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. módosított törvény értelmében. Dohányzásra az épület bejáratai előtti kijelölt dohányzó helyen lehet. Megértésüket köszönjük!

Kozmetikai termékek

A Recepción lehetőség van kozmetikai cikkek megvásárlására (tusfürdő, fogkrém, fogkefe, borotva, labello).

Krúdy Étterem

Elegáns kialakítású, 50 fő befogadó képességű klimatizált éttermünk egész évben, a hét minden napján 11:30-23:00-ig tart nyitva. Itallapunkon megtalálhatóak különböző meleg italok, röviditalok, pálinkák, sörök, üdítőitalok és koktélok. Borkínálatunkban helyet kaptak Magyarország legnagyobb bortermelő vidékeinek kiváló borai.

Légkondicionálás

A hotel egész épülete légkondicionált. A szobák egyéni hűtő-fűtő klímaberendezéssel ellátottak.

Lift

Hotelünkben található személyfelvonó, mely az emeleti szobák és az alagsori különtermünk könnyebb megközelíthetőségéért került kialakításra. Kezeléséhez nem szükséges külön személyzet.

Lobby

A szállodai hall bútorainak elrendezése alkalmat teremt kisebb társaságok elkülönülésére, s a szállóvendégek kávé- és italfogyasztására is, melyet a közelben kialakított étteremből szolgálnak fel.

Mágneskártya

Vendégeink érkezésükkor mágneskártyát kapnak, amely szobakulcsként és a szoba áramellátásához szükséges eszközként funkcionál. Az ajtózár kizárólag az adott szobaszámhoz kódolt kártyával nyitható a megfelelő biztonság fenntartása miatt. Az áramellátás érdekében a mágneskártyát a bejárat melletti falon elhelyezett dokkolóba kell helyezni. Ha elhagyják a szállodát, a kulcskártyát nem kötelező leadni a recepción, azonban biztonsági okokból kérjük, vigyázzanak kártyáikra! A kártya elvesztése nem jár anyagi vonzattal. Hátsó ajtónkon bármikor tudnak a szobakártyával közlekedni. A mágneskártyák az utazás napján 11:00-ig érvényesek.

Mappa (levélpapír, boríték)

A szobában elhelyezett mappa tartalmát vendégeink igény szerint díjmentesen használhatják.

Masszázs

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben kialakított Lillavadi Thai Masszázs szalonban minden nap 10-21 óráig kényeztethetik magukat Vendégeink.

Telefon: +36 52/514-179
+36 20/413-5600

Kérésre, a Recepción is egyeztetünk időpontot a Masszázs szalonnal és a szobaszámlához terhelve együtt fizethetik ki a szállásdíjjal, így egy általunk kiállított Voucher-rel kell bejelentkezni a masszázsra.

Meleg étkezési jegy

Meleg étkezési utalványt (Erzsébet) elfogadunk, amennyiben a felhasználás a csekken jelölt lejárati dátum előtt történik.

Mentők

Hívószáma: (9) 104

Minibár

Minden szobánkban található minibár, amely térítés ellenében vehető igénybe. Az elfogyasztott termékek ellenértékét távozáskor, a recepción tudják kiegyenlíteni.

Mobil telefontöltő

Bizonyos telefonokhoz díjmentesen áll rendelkezésre telefontöltő, kérdezze recepciós kollégánkat ez ügyben!

Mosás-vasalás

Vendégeink igény szerint kérhetik a mosási és vasalási szolgáltatásunkat. A fürdőszobákban elhelyezett mosatási zacskóban elhelyezett szennyest legyenek szívesek a szobaasszonynak vagy a Recepción leadni. A mosás-vasalás a leadástól számított 24 órán belül készül el, a hét bármely napjáról legyen szó.

Nem dohányzó szoba

Hotelünk valamennyi szobájában és helyiségében TILOS a dohányzás a 2012. január 1-jétől életbe lépett a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. módosított törvény értelmében.

Nemzeti Dohánybolt

A legközelebbi Nemzeti Dohánybolt: 4000, Debrecen, Egyetem sugárút 54.

Nyitva tartás: H-V: 6:00-22:00

Ne zavarjanak!

A „Ne zavarjanak!” ajtófüggesztő tábla kihelyezésével tudják jelezni a szobaasszonyoknak, hogy aznapra nem kérnek takarítást.

Orvosi ellátás

Orvosi ellátás a 4032 Debrecen, Nagyerdei körút 98. szám alatt, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában biztosított.
Telefonszám: +36 52/411-600, +36 52/ 255-000

Papucs

Papucsot igény szerint, díjmentesen biztosítunk vendégeink részére, melyet a recepcióstól, illetve a szobaasszonytól lehet kérni.

Parkoló

Díjmentes parkolást biztosítunk minden vendégünk részére a Hotel mögött található kamerával megfigyelt, térköves területen. Amennyiben nem találnak szabad parkolóhelyet, forduljanak a recepciós kollégához! Bejelentkezéskor, az autóval érkező vendégeink egy parkoló kártyát kapnak, amelyet a gépkocsi szélvédője elé kell elhelyezni a könnyebb beazonosítás érdekében. Közreműködésüket köszönjük!

Pénzváltás

Pénzváltásra lehetőség nyílik a Debrecen Plázában (4026 Debrecen, Péterfia u. 18.) vagy a Fórum bevásárlóközpontban (4029 Debrecen, Csapó u. 30.).

Postai szolgáltatás

Vendégeink postaládát a Termálfürdő bejárata előtti villamosmegállóban találnak. A legközelebbi Postahivatal a Klinikák területén, a Nagyerdei körút 98. szám alatt helyezkedik el.

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 8:00-16:00


Pótágy

A Családi szobánk és a Superior kétágyas szobáink pótágyazhatók. A pótágy egy szétnyitható kanapé, melyet felnőtteknek is ajánlunk. Ára: 6.600 Ft/fő/éj, kiemelt időszakban pedig 7.600 Ft/fő/éj.

Projektor és vetítővászon

Rendezvényeink lebonyolításához díjmentesen biztosítunk projektort és vetítővásznat.

Rádió

Rádió elérhetőség minden szobában biztosított televízión keresztül.

Recepció

Az év minden napján 24 órás portaszolgálattal, több nyelven beszélő személyzettel várjuk Vendégeinket. Recepciós szolgáltatásaink közé a következők tartoznak: központi széf, ébresztő, csomagmegőrzés, be- és kijelentkezés, információnyújtás, számítógépes segítség, fax-és fénymásolási lehetőség, üzenetközvetítés.

Reggeli

Svédasztalos reggelit kínálunk vendégeink részére, amelyet 07:00-10:00-ig fogyaszthatnak éttermünkben. A reggelit a szobaár tartalmazza. Külsős vendégeink részére a Svédasztalos reggeli 2.600 Ft-ért, míg a Meleg reggeli 750 Ft-ért vehető igénybe.

Rendőrség

Hívószáma: (9) 107

Sajtó kiadványok

Vendégeink részére minden nap friss magyar nyelvű sajtóanyagok (Napló, Nemzeti Sport) állnak rendelkezésre a Recepción, ezen felül havi programfüzetek, Debreceni kiadványok színesítik a kínálatot.

Sportolási lehetőség

A mozgás szerelmesei a közelben lévő, Oláh Gábor utcai Corpus Fitness szolgáltatásait vehetik igénybe a helyszínen, térítés ellenében.

Telefon: +36 52/450-450

Nyitva tartás:

 • Hétfő – Péntek: 6:00-22:00
 • Szombat: 7:00 -19:00
 • Vasárnap: 8:00 – 20:00

Számítógépes segítségnyújtás

Recepciós munkatársunk a nap 24 órájában áll rendelkezésre felmerülő számítógépes problémáik kezelésével.

Szauna

A Hotel rendelkezik az épületen kívül egy finn szaunával, melyet reggel 7:00 és este 21:00 óra között minden szállóvendég díjmentesen használhat. Az 5-6 fő befogadására alkalmas szauna előterében zuhanyzó és mosdó, illetve zuhanydézsa biztosított. Kérjük, igényüket a tervezett használat előtt 30 perccel jelezzék recepciós kollégánknak!

A finn szauna jótékony hatásai:

 • segíti a szervezetet a salakanyagok kiürítésében
 • hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású
 • a gőzfürdővel ellentétben nem termelődnek, hanem elpusztulnak a baktériumok, vírusok
 • javítja az anyagcsere folyamatokat
 • fokozza a szervezet vérellátását
 • segít a lappangó betegségek felszínre hozásában, legyőzésében
 • a hőfokváltozás edzi a bőrt, élénkíti testet, szellemet, erősíti idegrendszerünket
 • illóolajjal fokozhatjuk a meghűléses betegségekkel szembeni gyógyhatását
 • a finn szauna vízveszteséget okoz, valamint felgyorsítja vérkeringésünket

Szauna lepedő, törölköző

Wellness házunkat igénybe vevő vendégeink részére költségmentesen biztosítunk szauna lepedőt és törölközőt. Igényüket a recepciós kollégának jelezzék!

Szék a fürdőszobában

Vendégeink kérésére széket biztosítunk a fürdőszobába, igényüket a recepción tudják jelezni.

Személyes kívánságok

Igény szerint, térítés ellenében teljesítjük vendégeink egyedi kéréseit, pl.: bekészítések a szobába (virág, csokoládé, pezsgő).

SZÉP kártya

Hotelünkben és éttermünkben egyaránt elfogadjuk SZÉP kártyáját (K&H, MKB, OTP). SZÉP kártyával az Idegenforgalmi adó nem fizethető! Megértésüket köszönjük!
Éttermünkben továbbá lehetőség van Erzsébet utalvánnyal történő fizetésre.

Szindbád különterem

A 70 fős Szindbád különtermet ajánljuk családi és céges összejövetelek, ünnepségek helyszínéül. Rendezvényeinkhez projektort, vetítővásznat, hangosítást biztosítunk.

Szobabekészítés

Minden szoba alapfelszereltségéhez hozzátartozik. A fürdőszobákban található például sampon, tusfürdő, szappan.

Szobaszéf

Valamennyi szobában található szobaszéf. A szobaszéfben egy tetszőleges kóddal tudja elzárni értéktárgyait és ugyanezzel a kóddal tudja kinyitni is.

Szobaszerviz

Szobaszerviz kérésre, minden nap 7.00 – 23.00 óra között, díjmentesen áll Vendégeink részére. Igényüket telefonon tudják jelezni a recepciót (100) tárcsázva.

Szórakozás

Aktuális programokról, rendezvényekről, szórakozási lehetőségekről informálódjon recepciós kollégánknál.

Takarítást kérek

A „Takarítást kérek” ajtófüggesztő tábla kihelyezésével tudják jelezni a szobaasszonyoknak, hogy kezdhetik a szoba takarítását, amennyiben nem teszik ki a táblát, a szobaasszony automatikusan minden nap 8.00-14.00-ig végez szobatakarítást. Amennyiben nem kérnek takarítást, abban az esetben kérjük a „Kérem, ne zavarjanak” tábla kifüggesztését.

Talált tárgyak

A szállodában felejtett tárgyak felől érdeklődjenek a Recepción, kérésre a kisebb talált tárgyakat beazonosítás után, díjmentesen elpostázzuk a Vendégek részére, nagyobb értékű csomagok feladása utánvétellel történik.

Társasjáték

Szállóvendégeink részére kellemes kikapcsolódást nyújtanak társasjátékaink (kártyajátékok, póker szett), melyek költségmentesen igényelhetők a Recepción.

Tartalék párna

Igény esetén plusz párnát tudunk nyújtani vendégeink számára (korlátozott számban). A szolgáltatás díjmentes.

Tartaléktakaró

Kérésre plusz takarót díjmentesen biztosítunk vendégeink részére. Igényüket a recepción illetve a szobaasszonynál jelezhetik

Taxi rendelés

Térítésmentesen kérhető a Recepción vagy hívható egyénileg: +36 52/444-444.

Telefon

Minden szobában megtalálható, az alapfelszereltséghez tartozik. Használatának díja az aktuális díjszabás szerint kerül felszámításra. Külföldi telefonszámot csak a Recepció készülékéről tudnak hívni.

Debrecen körzetszáma: 52.

Telefonkönyv

Ingyenesen kérhető telefonkönyv a Recepción.

Teletext

A szobákban található színes televíziók lehetővé teszik a teletext szolgáltatás elérését, amelyen keresztül az aktuális TV programok is megtekinthetők.

Televízió

Minden szobában található színes, távirányítós televízió. Használata díjmentes. 

Terasz

Éttermünk terasza minden évben, május elejétől október végéig várja kedves Vendégeit. A teraszon megengedett a dohányzás.

Térkép

A recepciós kolléga kérésre díjmentesen ad át Debrecen központjáról térképmásolatot.

Tourinform

Itt érdeklődhet a következőkről: programok, rendezvények, látnivalók, kirándulások, közlekedés.

Debreceni  iroda: 4024 Debrecen, Piac u. 20.
Telefon: +36 52/412-250

Törölközőcsere

A kéz- és fürdőtörölközőt, valamint a kádkilépőt a vendég kívánsága szerint, de legalább kétnaponta cseréljük. Kérjük, a környezet védelme érdekében csak akkor dobja a földre törölközőjét, ha valóban cserére szorul.

Tűzoltóság

Hívószáma: (9) 105.

Varró készlet

Díjmentesen biztosítunk varró készletet Vendégeink részére, kérje recepciós munkatársunktól.

Varró szolgáltatás

Kisebb varró szolgáltatásokat (pl.: gombfelvarrás) díjmentesen vállalunk a hét minden napján 8.00-14.00 között, jelezze kérését a szobaasszonynak!

Vásárlási lehetőség

Vásárlásra lehetőség nyílik a Debrecen Plázában (4026 Debrecen, Péterfia u. 18.) vagy a Fórum bevásárlóközpontban (4029 Debrecen, Csapó u. 30.).

Vendégkérdőív

Minden szobában található Vendégkérdőív, kitöltésével elmondhatja véleményét a Villa Hotel szolgáltatásairól, ezzel is segítséget nyújt szolgáltatásaink fejlesztésében. Személyes adatait természetesen bizalmasan kezeljük. Visszajelzése fontos számunkra! Együttműködését köszönjük!

Villamos

A közelben 2 villamosmegálló is található, az egyik a Termálfürdő bejáratával szemben, a másik a Pálma Étterem előtt (utóbbi gyorsabb elérést biztosít a Belváros felé). 2 villamos vonal van kialakítva Debrecenben, az 1.számú jár körbe a Nagyerdőn. Vonaljegy váltható a recepción 330 Ft/db áron.

Vitrin

A hotel bejáratánál található ajándéktárgyak megvásárolhatók a recepcióstól.

Vonaljegy (busz, villamos)

Vonaljegy váltható a recepción 330 Ft/db áron. Vonaljegy vásárlására elővételben a közeli Coop boltban nyílik lehetőség (330 Ft/db), továbbá a vezetőnél is megváltható a menetjegy 400 Ft/db áron.

WC szűkítő

Kisgyermekek részére, kérésre díjmentesen nyújtunk WC szűkítőt.

Wellness ház

Wellness házunk a Hotel mögött található különálló épület. Finn szauna található a wellness szolgáltatásaink között. Használata Vendégeink részére díjmentes.